Hvad er biopati ?

Biopati er en naturmedicinsk og komplementær behandlingsform, der har til formål at styrke kroppen til at helbrede sig selv. De primære virkemidler er justering af kosten, tilskud i form af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og urter.

Biopatisk vejledning har til formål at afdække og afhjælpe eventuelle ubalancer i kroppen. Ubalancerne kan vise sig på mange måder f.eks. ved lavt energiniveau, fordøjelsesgener, hudproblemer, allergier, inflammationer, vægtproblemer, og meget andet. Symptomerne er meget individuelle, de kan være få eller mange, og de kan ændre sig over tid. Ubalancen kan skyldes flere ting, og vi taler om belastende faktorer i forhold til ernæring, fysisk, kemisk, biologisk eller mentale forhold.

En optimal balance i kroppen er medskabende til at forebygge helbredsmæssige problemer, øge personlig trivsel, og give overskud til at håndtere hverdagens udfordringer i stort og småt.

Et typisk biopatisk forløb

  • Første konsultation varer ca. 80 min, inkl. journalisering. Du får et regenerationsprogram, og vi aftaler det videre forløb.
  • Første opfølgning vil oftest være efter ca. 4 uger.
  • En opfølgning varer ca. 45 min. hvor vi vurderer udviklingen i dit forløb.

Jeg tilbyder også en pakkeløsning, hvor du kan kombinere et biopatisk forløb med zoneterapi.